viernes, 14 de octubre de 2011

"PENNE RIGATONE" FARCITS

Ingredients per a 6 persones:
12 "Penne Rigatone"
300 grs de carn picada de tocino
150 grs de bolets (Barreja de ceps, Rossinyols...)
1 ceba
3 tomàquets madurs
mantega
llet
farina
formatge Emmental ratllat
Rostir la carn picada en una paella amb oli, quan sigui rostideta afegir els bolets rentats i tallats ben petits. Deixar coure. Faran una mica d'aigua i hem d'esperar que s'evapori del tot.
Quan els bolets siguin fets, afegir una ceba ratllada i deixar-la coure a foc lent. Quan la ceba sigui cuita afegir el tomàquet ratllat i amanit previament amb sal, una culleradeta de sucre i una mica de pebre molt. Deixar fer el tomàquet fins que sigui ben cuit.
A part, preparar una beixamel i afegir-ne una mica a la carn amb el sofregit, la quantitat suficient per lligar-ho una mica.
Farcir la pasta que haurem bullit previament.
Posar la pasta farcida en una safata de forn i banyar amb la resta de la beixamel.
Gratinar amb formatge ratllat.
Podem donar una mica de color a la beixamel afegint-hi una mica de sofregit de tomàquet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario